Parlofoon

Een parlofoon geeft je de mogelijkheid te praten met een bezoeker die bij jouw thuis aanbelt vanop afstand. Vervolgens kan je in de meeste gevallen ook de deur of poort openen via de parlofoon. Zo vermijd je ongewenst bezoek. Dit systeem wordt vaak toegepast in appartementsgebouwen, maar kan perfect voor elke woning.

Wil je graag nog meer controle? Dan kan je kiezen voor een videofoon. Hiermee hoor je de bezoeker niet alleen, maar kan je hem ook zien. Tevens zijn er aan videofonie tal van andere mogelijkheden gebonden.

Videofoon

Een videofoon geeft je de mogelijkheid om te zien en te horen wie er aanbelt vanop en kan je de deur openen vanop afstand. Dit geeft de eindgebebruiker een veilig gevoel. Maar naast het aspect veiligheid, is een videofoon ook een uitblinker op vlak van comfort en gebruiksvriendelijkheid.

 

Toegangscontrole

Jij kan binnen op je display zien wie er voor de deur staat en kan vanop afstand de deur openen. Daarnaast zijn bepaalde systemen uitgerust met een badgelezer, codeklavier of vingerscan. Handig voor als je je sleutel wel eens durft te vergeten.

Camerageheugen

Afhankelijk van het gekozen model, kan de camera bijvoorbeeld foto’s of een filmpje maken als er iemand aanbelt terwijl je niet thuis bent. De beelden worden dan opgeslagen in het geheugen van het toestel.

Smartphone

Koppel je videofoon met een app op je smartphone of tablet. Hierdoor kan je zelfs zien wie er aanbelt aan jouw deur, ook al ben je niet thuis. Hierdoor kan je van overal zien als er iemand voor je deur staat en, indien nodig, zelfs de deur openen vanaf je smartphone.

Antwoordapparaat

De buitenpost vervult soms ook de rol van antwoordapparaat. Is er niemand thuis? Dan kan je bezoeker een korte (video)boodschap inspreken.

Onze partners

Welectron werkt met betrouwbare kwaliteitsmerken voor video- en parlefonie.

videofoon