Accumulatieverwarming

Een accumulatiekachel heeft een stenen kern met daarin een weerstand. Er wordt elektriciteit door deze weerstand geleid waardoor deze warmte ontwikkeld. Door de hoge warmteopslagcapaciteit van de stenen wordt deze warmte vastgehouden zodat jij overdag de ruimte kan verwarmen wanneer jij dat wil. Je kan de accumulatie opladen tijdens de daal uren van je elektriciteits leverancier of wanneer je zonnepanelen opleveren. Je kan een accu vergelijken met een thuisbatterij.

Diensten

Vernieuwen van accumulatieverwarming

Bij Welectron kan je steeds terecht voor het vernieuwen van je accumulatie verwarming. Wij werken enkel met toestellen van hoge kwaliteit en rendementen. Door ons gevarieerd aanbod uit verschillende merken kunnen wij garanderen te voldoen aan de noden van je vernieuwing.

Verder is het perfect mogelijk om de nieuwe VFE-reeks van Dimplex  te laten communiceren met je zonnepanelen en de nieuwe digitale meters.

Herstellingen

Met onze jaren ervaring kan je bij ons steeds terecht voor het herstellen van je accumulatie toestel. Doordat we met de belangrijkste leveranciers werken die op de markt zijn is de kans zeer groot dat we je kunnen verder helpen.

Onderhoud

Het is van groot belang om je toestellen op regelmatige basis een onderhoud te geven. Dit om de bewegende onderdelen zoals je ventilator stof vrij te houden. Ook controle op de elektrische onderdelen om de efficiëntie van je verwarming te behouden.

Onze partners

Welectron werkt met betrouwbare kwaliteitsmerken voor accumulatieverwarming.

accumulatieverwarming