Kleine elektriciteitswerken

Problemen met je elektrische installatie? Automaat- of verliesstroom schakelaar die steeds uitspringen? Dan ben je bij WELECTRON aan het juiste adres. Bij het eerste telefonisch gesprek kunnen we al een analyse maken zodat we indien mogelijk al de juiste onderdelen kunnen mee nemen. Je kan ons 7/7 bereiken voor een spoed interventie.

Diensten

Kleine elektriciteitswerken​

Vernieuwen elektrische kast

Het is van groot belang voor de veiligheid van u en je in wonende dat je elektrische kast volldig in orde is en voldoet aan de juiste normen. Een goed functionerende elektrische kast is een belangrijk onderdeel van uw elektrische installatie als het gaat om beveiliging. Hebt u nog een ouderwetse kast met geen verliesstroomschakelaar dan kan het verstandig zijn om de elektrische kast te moderniseren.

Ook kleine uitbreidingen op bestaande kasten met nieuwe automaten en verliesstroomschakelaar kan je terecht bij WELECTRON.

Kleine elektriciteitswerken​

Kleine elektriciteitswerken

Ook voor het bijplaatsen van een stopcontact of een schakelaar kan je bij ons terecht. Het bij plaatsen van een tv, internet of een wifi versterker zijn zaken die we voor je kunnen in orde brengen.

Kleine elektriciteitswerken​

Schema's en keuringen

Voor het tekenen van de één draad & situatie schema’s kan je ook terecht bij WELECTRON. Wij werken met een zeer professioneel teken program zodat je steeds een mooi geëtaleerd schema ontvangt dat volledig voldoet aan de Belgische wetgeving  (AREI). Deze worden vaak gevraagd bij een verkoop/ aankoop van een woning. Ook het in orde brengen van je elektrische installatie kan je bij ons terecht . Al onze installaties worden gekeurd door een officieel Belgisch keuring bedrijf.