Verwarming

Elektrische verwarming

Wie dacht dat elektrische verwarming verleden tijd is heeft het goed mis. Integendeel zelfs, met de opkomende stijgende gas prijzen en met combinatie van zonnepanelen breekt er een nieuw tijdperk aan voor de elektrische verwarming die de laatste jaren veel zuiniger en efficiënter zijn geworden en niet onbelangrijk op de koop toe nog ecologisch ook.

Infraroodverwarming

WELECTRON is uw adviseur en leverancier in voor een breed scala aan verwarming. Wij leveren infrarood stralers, infrarood panelen en keramische infrarood elementen.Infraroodstralers en -panelen kunnen bijna overal worden ingezet. Infrarood verwarming is ook zeer makkelijk te installeren. Infraroodverwarming kan in veel situaties worden toegepast. Denk hierbij aan infrarood panelen voor in badkamers, slaapkamers, werkplekken en kantoren. Maar ook infrarood stralers voor op terrassen, hallen en kerken. Onze infraroodverwarmingsproducten zijn zeer duurzaam en daarom de manier van verwarmen voor in de toekomst! Als u ook op deze manier wil gaan verwarmen, kunt u altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden voor u te bekijken.

Convectieverwarming

Snel en behaaglijk warmte creëren? De eenvoudigste manier om uw woning, tuinhuis, serre of de badkamer te verwarmen is door middel van een elektrische convector. Dit is een convector met een prachtig, elegant ontwerp welke aan de muur, wand of vrijstaand met de voeten-steunset kan worden geïsntalleerd. De warmte verspreidt zich geleidelijk door de kamer waarin u de elektrische convector heeft geplaatst.

Binnen no-time zult u merken dat de temperatuur naar een aangemane hoogte is gestegen. En, zoals u van ons gewend bent, gaan deze convectoren gepaard met een ingebouwde digitale bedienbare thermostaat met 4 extra programmeerbare mogelijkheden: vorstbeveiliging, optionele wi-fi, raamdetectie en een energiebesparing tot maar liefst 38%!

Terras & industriële verwarming